• Fs_rako_workshop

I Hallingelille danner vi langsomt, men sikkert, forskellige traditioner

Vi holder hvert år en åben forårsfest og en høstfest, hvor live bands giver os mulighed for at danse til forskellige musikgenrer fra hele verden. Vi fejrer f.eks. Sankt Hans, fastelavn og gerne også nytårsaften sammen og har bl.a. julestue for alle interesserede samt en årlig cirkus- og markedsdag, som eksempler på de mere åbne arrangementer i Hallingelille.

Ellers hygger vi os meget med hinanden og påskønner de mere spontane hyggestunder, der opstår i hverdagen. 

Camilla Borg "Om at bo i Hallingelille"

Der er så mange tidspunkter hvor jeg tænker: åh hvor er jeg heldig at bo i Hallingelille! En aften jeg særligt kan huske, er den mandag Jonas havde afleveret sin phD. Lørdagen inden holdt Else fest og tilbød at servere resterne for os om mandagen. Jonas kom hjem, lettet efter afleveringen, og flere Hallinger kom og spiste med. Imens spiste en del andre fællesmad i fælleshuset, og jeg havde bedt Nikolaj ringe med klokken og invitere alle til champagne i Oldekollet. Rigtig mange kom! Huset var fuld af børn der løb og legede og voksne der hyggede sig, drak champagne og grinede, sang sange og gav hinanden massage.

Da de fleste var gået skulle jeg pakke min kuffert, da vi skulle til Egypten tidligt næste morgen, men var blevet lidt for beruset til at det jeg pakkede gav mening. Heldigvis kom Else og fik organiseret min kuffert og lagt tøjet pænt sammen! Da jeg ugen efter kom hjem alene med 2 børn fordi Jonas var blevet i Egypten en uge mere, havde jeg virkelig brug for hjælp til at få passet Valdemar og Alberte de fleste dage indtil jeg kom hjem fra arbejde kl 18.30. Alle jeg spurgte hjalp til, og jeg følte mig dybt taknemmelig over at bo i Hallingelille!


Læs mere om økosamfundets historie og fællesskab


Ølejr i Hallingelille 2014


Læs meget mere om Hallingelille