• Fs_traktor

profilbilledeNaturterapi v/ Melissa Gerrard

Udfoldelse i naturen

  •  afspænding af nervesystemet
  •  guidning til dybere kontakt; inde og ude
  •  spejling af dig selv og dit liv i naturen
  •  naturens symbolik
  •  naturens helende evner
  •  terapeutisk, meditativ, helende tilgange

Naturterapi eller natur-assisteret terapi, er en mangesidig måde at arbejde med naturen terapeutisk, afstressende, kontemplativt, meditativt, som rehabilitering og mere.

Det inkluderer naturen som assistent til en problemstilling, livssituation eller proces, hvor der er muligheden for at ”klienten” oplever mangfoldige positive påvirkninger såsom selv-forståelse, ro, spejling, accept, inspiration mm..

Man kan ”walk and talk” eller gå i stilhed, der kan udforskes en udsigt, en udvalgt sten, et krat eller et træ. Vandet og vejret kan kalde til én, kærtegne, rense eller ”ryste til fornuft”. Dufte eller lyde kan minde en om noget eller nogen. Man kan arbejde med et familie felt eller en situation med naturmaterialer.

Der kan pludselig opstå et klart tegn (f.eks. en sommerfugl, en regnbue, en vindpust) der giver symbolsk mening. En åbenbaring kan ske ved at kigge op igennem bladene, eller man kan blive mindet om en styrke fra at kigge på træets bark.

Det hele foregår med klienten i centrum, og terapeuten guider trygt og respektfuld.

Om mig
Jeg blev færdig uddannet som Registreret Naturterapeut i 2018. Jeg har et baggrund i spiritualitet, indianer lære og jeg arbejder meget af tiden med principperne fra Et Kursus i Mirakler.
Se mere på min hjemmeside: www.naturally.dk

Kontakt

Melissa Gerrard
mail: melissagerrard@gmail.com
tlf: 26684786


Læs mere om terapeuter / behandlere


Læs mere om erhverv


Haver til Maver 2012


Læs meget mere om Hallingelille